Over ons

 Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Stiekempjes geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Stiekempjes is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al of nog geen verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een nieuwe relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Stiekempjes biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Benelux. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.
Dating voor mensen die al 'n relatie hebben
Internationaal onderzoek laat zien dat 30% van alle mensen die zich inschrijven op traditionele datingsites voor alleenstaanden, liegt over hun relatie. De meeste mensen die vreemdgaan, willen hun relatie ook niet op het spel zetten. Stiekempjes is een datingsite speciaal ontworpen voor getrouwde, verloofde, samenwonende en anderszins gebonden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een tweede, 'buitenechtelijke' relatie. Het is fijn dat er werkelijk geen enkele reden is om over je relatie te liegen of om deze te verbergen. De meeste members zijn juist op zoek naar iemand die al een relatie heeft! 
100% anoniem en discreet
Als member van Stiekempjes ben je altijd en overal 100% anoniem. Je hoeft niet je persoonlijke gegevens - zoals naam, adres en telefoonnummer - op te geven om je bij ons aan te kunnen sluiten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruikersnaam en een email-adres creëren bij één van de vele gratis providers (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com, etc.). En dan ga je van start! Je kunt zoeken, communiceren en andere members leren kennen zonder je identiteit of andere persoonlijke informatie prijs te geven.
Stap gratis in
Normaal kun je betalend member worden van Stiekempjes, maar probeer ons nu gratis en anoniem. Als je tevreden bent, kun je je lidmaatschap upgraden door je te abonneren, waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreid scala van extra communicatie-features en functies.
Veiligheid
Het moet zowel veilig als leuk zijn om elkaar te ontmoeten op Stiekempjes. We hebben professionele medewerkers die Stiekempjes continu bewaken, en ervoor zorgen dat jouw veiligheid en vertrouwelijkheid worden gewaarborgd. Alle members kunnen heel simpel verdachte activiteiten en profielen melden d.m.v. het "rapporteer deze gebruiker"-icoontje dat zichtbaar is op het profiel van alle leden. Gebruikers die zich niet aan de Algemene voorwaarden houden zullen direct en voor altijd worden geblokkeerd en op een zwarte lijst (IP, email-adres, etc.) worden gezet.
Echte mensen met echte profielen
Stiekempjes heeft alleen echte members met echte profielen. (Sommige andere sites hebben foto's van mooie model-gebruikers op hun voorpagina staan om je te verleiden. Dat is bij ons niet het geval. Wij zijn ook geen nep-profielsite, zoals veel andere sites). Wij zijn een èchte datingsite met èchte mensen - en daar zijn we trots op! We staan ​​absoluut geen namaakprofielen toe en we moedigen alle members aan om profielen waarvan ze het vermoeden hebben dat ze nep zijn, direct bij ons te melden. Deze meldingen onderzoeken we meteen, en we ondernemen er direct actie tegen.
Contact:
Ahm3 | Stiekempjes
[email protected]
Garrick House 26-27
Southampton Street, London
WC2E 7RS, United Kingdom
Company Reg No. 08676980